Вести

САВА ПРОМЕНАДА

Новогодишња грозница већ је ухватила Београђане, али ће прави врхунац доживети у последњим данима 2017. Одбројавање почиње скоро недељу дана пред велики тренутак, и то разним концертима и манифестацијама широм града. Сава Променада полако се изборила за своје место међу омиљеним локацијама Београђана, између осталог и због забавих садржаја који се често организују на овом шеталишту крај реке. У истом духу, за 29.12. на Сава Променади припрема се велики пред-новогодишњи концерт бендова Ничим Изазван и Ortodox Celts.

Бенд Ничим изазван освојио је срца публике песмом О теби која је 2014. била на свим топ листама у Србији. Низали су се хитови попут Глас, Тридесет, Било где и Рекла је, а до сада су објавили два албума, Ничим изазван и Одлазиш, као и девет синглова. Прошлог месеца освојили су титулу MTV Best Adria Act која се у оквиру европских МТВ награда додељује најбољим регионалним извођачима.

Ortodox Celts су ветерани српске музичке сцене иза којих је 6 албума и 25 година рада. Свирају обраде традиционалних ирских песама, али и ауторске песме које су мешавина ирског звука и рока. Може се рећи да су главни кривци за популаризацију ирске музике на овим просторима, и да су инспирисали многе младе бендове да крену њиховим стопама. Традиционално наступају сваке године на дан Светог Патрика, као и на Beer fest-u, али Београђани не пропуштају сваку додатну прилику да уживају у енергичном наступу овог бенда.

Концертни програм на Сава Променади почеће у 20 часова, 29. децембра.

logo cir siv

ЦЕБЕФ припрема и реализује филмске, музичке и мултимедијалне амбијенталне фестивале са вишедеценијском традицијом

Оснивач

grb bg cir

Контакт

Адреса:
Косовска 51
11000 Београд
Србија
Телефон: +381 11 4039182
Email : info@cebef.rs

Copyright © 2022 | CEBEF. All Rights Reserved.