Изаберите ваш језик

 

Певач Саша Ковачевић одржао је, на свој рођендан, солистички концерт у Ботаничкој башти „Јевремовац” 27. јула 2022, у оквиру серије концерата Garden Sessions, у организацији Центра београдских фестивала – ЦЕБЕФ-a.

 

Бројна публика, у којој су се већином налазиле припаднице лепшег пола, хорски је певала Сашине познате песме, а пред крај концерта отпевала му је и рођенданску песму. Овај наступ испратио је и велики број представника медија, као и многи музичари.

 

Ковачевић се први пут појавио на телевизији 2004. године, наступивши на фестивалу Сунчане скале са песмом „Пакао и рај”. Године 2005. наступа на Радијском фестивалу са песмом „Корак до дна“, а излази му и песма „Једина си вредела”. Песма „Рука за спас“ проглашена је хитом 2006. године. У 2007. добија награду за откриће године. Следи награда Мелос естраде, награда Београдски победник за поп певача године, a на Данима естраде осваја прво место, као откриће године. Освојио је друго место на фестивалу забавне музике у Врњачкој Бањи са песмом „Лажу те”. Победник је Радијског фестивала са песмом „Бољи човек”. Његове песме бележе вишемилионске прегледе на мрежи Јутјуб.  Крајем 2008. изашао је и његов први дует – са Емином Јаховић, песма „Још ти се надам”. Следеће године добија две награде: за певача године и за дует године, такође са Емином Јаховић.  Још једна балада објављена је 2011/2012: „Како после нас”, која је постала велики хит. У наредним годинама уследили су бројни хитови:  „Где смо,  моја љубави”, „Рано је”, „Живим да те волим”, „Температура”,  „Замало твој”, „Ради ме лагано” и други.

  

Garden Sessions концерти у наредном периоду: Васил Хаџиманов и Бојан Зулфикарпашић (28.07) и Дел Арно бенд (29.07). Сви концерти почињу у 20.30 часова.

 

Улазнице је могуће набавити пред сваки концерт на улазу у Ботаничку башту из улице Војводе Добрњца, од 19 до 21 час, као и на сајту tickets.rs.