Вести

ПАДАЈУ ЗВЕЗДЕ

25 - 29. децембар 2017.
Дом омладине, Косанчићев венац

ПАДАЈУ ЗВЕЗДЕ, ИСПУЊАВАЈУ СНОВЕ, ТРК НА УЛИЦУ, ДЕДА МРАЗ ЗОВЕ

25-29. децембар 2017.
Дом омладине, Косанчићев венац

Забавно-едукативни програм удружења Edu-Land аа креативан начин испуниће последње дане ове године наших младих суграђана.

У понедељак, 25. децембра, на Косанчићевом венцу ће бити одржано свечано отварање од 18h а програм ће трајати до 21h. Учесници ће се дружити са аниматорима и мађионичарима, а затим ће уживати у наступу хора основне школе Ђура Јакшић и позоришној представи „Права је ствар новогодишњи дар.“ На Косанчићевом венцу ће такође бити постављен бокс у који ће родитељи са својом децом моћи да приложе поклоне за штићенике Центра за заштиту деце у Звечанској улици, као и штићенике Свратишта за децу.

У уторак, 26. децембра у клубу Дома омладине биће одржане радионице израде новогодишњих украса са студентима дизајна Факултета савремених уметности. У послеподневним часовима у сали Американа биће одржана ревија наших најстаријих суграђана који ће имати прилику да се обуку у духу старог Београда и продефилују пистом.

У среду, 27. децембра, поново ће бити одржана радионица израде новогодишњих украса, а у вечерњим сатима биће приређена радионица вештине новогодишњег шминкања.

Четвртак, 28. децембар, посвећен је ликовним и литерарним радионицама и отварању изложбе „Београдска зима 2017- шта очекујем од Деда Мраза?“. На ово питање најмлађи школарци одговориће на радионици својим цртежима, а они мало старији на радионици писања саставиће писма Деда Мразу у стиху. Њихови радови чиниће део изложбе у холу Дома омладине, а најбољи ће имати прилику да освоје и награде.

Нешто касније биће организовано и кићење новогодишње јелке испред Дома омладине украсима које су направили учесници на креативним радионицама, а помоћ у украшавању ће пружити и Деда Мраз. Овом приликом ће бити позвани и штићеници Дома за незбринуту децу и Свратишта за децу који ће се дружити са учесницима радионица и Деда Мразом уз забаван музички програм.

Последњи дан манифестације, петак 29. децембар, посвећен је тинејџерима за које ће бити организована журка и караоке такмичење у вечерњим сатима.

logo cir siv

ЦЕБЕФ припрема и реализује филмске, музичке и мултимедијалне амбијенталне фестивале са вишедеценијском традицијом

Оснивач

grb bg cir

Контакт

Адреса:
Косовска 51
11000 Београд
Србија
Телефон: +381 11 4039182
Email : info@cebef.rs

Copyright © 2022 | CEBEF. All Rights Reserved.