Вести

НОЋ МУЗИКЕ НА УШЋУ - 30. августа четврти пут под ведрим небом

НОЋ МУЗИКЕ НА УШЋУ
СИМФОНИЈСКИ ОРКЕСТАР И ХОР РТС-А И АПОКАЛИПТИКА У НОЋИ МУЗИКЕ 30. AВГУСТА!

 

Манифестација Ноћ музике 30. августа четврти пут под ведрим небом

 

Четврта по реду Ноћ музике биће одржана 30. августа на Ушћу. Београђани и посетиоци главног града моћи ће да уживају у незаборавној вечери уз музику Симфонијског оркестра и Хора РТС-а, као и познатог финског бенда Апокалиптика.
Под вођством маестра Бојана Суђића, Симфонијски оркестар и Хор РТС-а отвориће Ноћ музике програмом „Топ класика“ који чине фрагменти најпознатијих дела Стевана Христића, Ђузепеа Вердија, Жоржа Бизеа, Александра Бородина, као и композицијама Франца Супеа, Артура Маркеса, Петра Иљича Чајковског и Карла Орфа.

 

Ноћ музике: Металика у извођењу челиста

 

Специјално изненађење овогодишње Ноћи музике представља наступ Апокалиптике, чија је актуелна турнеја под именом „Plays Metallica by Four Cellos“ посвећена интерпретацијама легендарног америчког састава Металика. Апокалиптика је јединственим спојем хеви метала и класике утемељила нов музички правац – чело метал, поставши тако глобални музички феномен. Током богате двадесетогодишње каријере, бенд je продао милионe плоча широм света и одржао концерте у више од 40 земаља.

 

Летња манифестација под отвореним небом Ноћ музике, која је претходних година окупљала преко 45.000 посетилаца свих генерација, ове године обухватиће чак седам сати врхунског музичког програма. Ове године се одржава као део платформе Клауд фестивалс, у оквиру које су, такође на Ушћу, одржани и фестивали Белгрејд бир фест (Belgrade Beer Fest) и Белгрејд мјузик вик (Belgrade Music Week).
Платформа Клауд фестивалс је настала у сарадњи продукције Скајмјузик и Београдске културне мреже, а реализује се уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Града Београда, ЦЕБЕФ-а и бројних партнера.

 

Улаз на Ноћ музике је слободан, уз преузимање бесплатне мобилне апликације KeepApp, која је доступна на Google Play и App Store, а ВИП места ће моћи да се обезбеде уз "All You Can Drink Vip Pass".

 

Пратите Ноћ музике на https://www.facebook.com/nocmuzike.rs/ и https://www.instagram.com/nocmuzike/
Сва додатна питања и информације на https://www.facebook.com/cloudfestivals или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Клауд можете пратити и путем сајта www.cloudfestivals.rs и Инстаграм профила https://www.instagram.com/cloud.festivals/

logo cir siv

ЦЕБЕФ припрема и реализује филмске, музичке и мултимедијалне амбијенталне фестивале са вишедеценијском традицијом

Оснивач

grb bg cir

Контакт

Адреса:
Косовска 51
11000 Београд
Србија
Телефон: +381 11 4039182
Email : info@cebef.rs

Copyright © 2022 | CEBEF. All Rights Reserved.