Вести

ЛИБЕРТАД - Летњи танго на Топличином венцу

Петак, 18. јун 2021.
Парк Војводе Вука у 19 часова

У петак, 18. јуна, са почетком у 19 часова, Београђани ће имати прилику да на позорници у парку Војводе Вука на Топличином венцу,  присуствују концерту под називом „Либертад“ у извођењу танго састава Libercuatro који карактерише  високи извођачки ниво, изузетна енергичност и специфична интерпретација.  Само име концерта, које значи слобода, позива на слободно учествовање овом несвакидашњем догађају на отвореном. Биће изведена популарна дела Кобијана, Пјацоле, Ровире, Видала, Мореса..

Састав Libercuatro чине:

Ксенија Ристић, клавир; Наташа Радовановић, сопран; Мaртина Димић Радовановић виолина;  Александар Стефановић, хармоника

  На иницијативу Службе главног урбанисте Града Београда пројекат „Урбанизација кроз културу“ већ другу годину нове јавне просторе употпуњује разноврсним културним дешавањима која су бесплатна и намењена свим грађанима. У сарадњи са Центром београдских фестивала ЦЕБЕФ-ом, градске локације на којима су реализовани многи концерти, балетска изођења, наступ фолклорних ансамбала и други, заживеле су како својим изгледом тако и поменутом културном понудом.

Улаз на концерт „Либертад“ је бесплатан.

 

logo cir siv

ЦЕБЕФ припрема и реализује филмске, музичке и мултимедијалне амбијенталне фестивале са вишедеценијском традицијом

Оснивач

grb bg cir

Контакт

Адреса:
Косовска 51
11000 Београд
Србија
Телефон: +381 11 4039182
Email : info@cebef.rs

Copyright © 2022 | CEBEF. All Rights Reserved.