Вести

BELGRADE MUSIC WEEK од 23. до 25. августа на Ушћу

BELGRADE MUSIC WEEK

НОВИ ФЕСТИВАЛ НА УШЋУ
од 23. до 25. августа

 

Фестивал Белгрејд мјузик вик (Belgrade Music Week) се ове године одржава на Ушћу као део платформе Клауд фестивалс. Платформа обједињује три велика музичка фестивала: Белгрејд бир фест (Belgrade Beer Fest), Белгрејд мјузик вик и Ноћ музике, који се, један за другим, одржавају на Ушћу од 14. до 30. августа. Улаз на фестивале је бесплатан, a посетиоцима се омогућује и приступ ВИП зонама.   

 

Београдско издање Мјузик викa, који се већ неколико година одржава на Копаонику, окупиће петнаестак највећих домаћих и регионалних звезда новокомпоноване и поп музике, од 23. до 25. aвгуста.

 

Обједињавањем различитих музичких праваца и постављањем нових стандарда техничке продукције, Клауд омогућава становницима и гостима Београда потпуно ново фестивалско искуство.

 

Платформа Клауд  фестивалс је настала у сарадњи продукције Скајмјузик и Београдске културне мреже, а реализује се уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Града Београда, ЦЕБЕФ-а и бројних партнера.

 

Током три недеље трајања ове платформе, на Ушћу се очекује више од милион посетилаца, као и рекордан број туриста.

 

Детаљније информације и најновије вести на званичном сајту Фестивала http://www.musicweek.rs/ и https://www.facebook.com/musicweekfestival/ , као и Инстаграм профилу https://www.instagram.com/musicweekfestival/

 

Сва додатна питања и информације на https://www.facebook.com/cloudfestivals или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Најновије вести о Клауду можете пратити и путем сајта www.cloudfestivals.rs и Инстаграм профила https://www.instagram.com/cloud.festivals/

logo cir siv

ЦЕБЕФ припрема и реализује филмске, музичке и мултимедијалне амбијенталне фестивале са вишедеценијском традицијом

Оснивач

grb bg cir

Контакт

Адреса:
Косовска 51
11000 Београд
Србија
Телефон: +381 11 4039182
Email : info@cebef.rs

Copyright © 2022 | CEBEF. All Rights Reserved.