Изаберите ваш језик

 

Много волим Београд!

 

На конференцији за новинаре  одржаној 12. децембра 2019.  Jazz Kantina Lisabon, у оквиру Комбанк дворане,  присутним новинарима  обратио се  Жељко Самарџић и овом приликом најавио све детаље концерта „25. година љубави из Београда“ који ће се одржати у Сава центру 23. децембра , као и други концерт који ће се одржати 24. децембра такође у Сава центру!
За инспирацију концерта “25 година љубави из Београда”, овај велики уметник и један од најпопуларнијих извођача поп музике на овим просторима , вратио се у прошлост , у 90-те године када је одржао свој први концерт у Београду под слоганом “Београду са љубављу”.
Нагласио је да је са својом породицом одлучио да остане да живи у Београду, те да их је љубав београђана задржала, као  и да је захвалан Београду на љубави и поштовању што је основни разлог да су изабрали Београд за свој дом.
Закључио је да су сви његови концерти почињали из Београда и да ће тако бити и овај пут.
Жељко Самарџић овом приликом је изјавио „Много волим Београд, свим срцем! Захвалан сам београђанима који су ме задржали у Београду. Концерт „25 година љубави из Београда“ је за мене свечаност у сваком смислу, многи који дођу на мој концерт  то ће и осетити. На сцени ће бити преко 50 музичара , то је нешто што је за мене посебно, такав доживљај до сада још нисам доживео и бројим дане када ћу се попети на сцену Сава центра“.
Овом приликом презентован је и нови спот са којим је желео да дочара атмосферу концерата који нас очекују у Сава центру.
Жељко је уз осмех додао и коментаре многих љубитеља његове музике „ зашто сте те бркове, понекад се насмејем и покушам да их разумем“ те најавио промену свог имиџа.  
На крају је додао „Мислим да даме пре свега воле моје песме које имају дивне поруке, љубавне пре свега, трудићу се да и даље припремам много добрих песама“.
Жељко Самарџић од  срца се захвалио Цебефу, организатору концерата,  који су како каже „Себе дали у правом смислу речи. Хвала за љубав и поштовање“.

 

{gallery}vesti/2019/zeljko-konf:::0:0{/gallery}